Am nevoie de voi

Written By Admin on miercuri, 23 martie 2011 | 08:20

Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca scopul acestui blog sa se indeplineasca. Din pacate fara voi nu putem sa gasim cei mai buni bloggeri. Stiu ca momentan nu exista premii materiale in joc,insa un blogger adevarat, un blogger care se respecta nu cauta doar asta, nu isi doreste doar sa scoata bani din blogul sau.
Asadar am nevoie de voi sa va inscrieti, si daca vreti sa promovati acest blog. Momentan traficul pe blog nu este foarte mare,avand in vedere ca este nou, insa treptat treptat va creste.
Stiu ca toata lumea cauta sa se inscrie sau sa faca schimb de link cu blogul cu multi vizitatori multi, page rank mare, dar cum ramane cu noi, cei care suntem la inceput. Avem nevoie si de ajutorul vostru pentru a creste mari. Nu uitati ca candva si voi ati fost la inceput si tot cu ajutorul altor bloggeri ati reusit sa cresteti.
Azi e ultima zi in care va mai puteti inscrie pentru categoria "Blogul saptamanii", de maine incepe votare, iar duminica vom afla cine castiga acest titlul.
Tot maine este ultima zi in care va mai puteti inscrie pentru "Blogul lunii". Votarea va dura pana pe 30, iar pe 31 vom afla cine va castiga acest titlu.
Inscrierile se pot face aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu