Regulament

Written By Admin on sâmbătă, 19 martie 2011 | 04:02

In orice concurs exista un regulament, care trebuie intocmai respectat.


GENERAL

La acest concurs poate participa orice blogger din Romania indiferent de:
  • categoria blogului
  • platforma pe care acesta e gazduit
  • domeniu
  • page rank , numar de vizitatori
  • vechimea blogului
--> Blogurile care nu au banner propriu vor beneficia de crearea unei banner standard creat de BestRoBlog care deasemenea va fi afisat pe prima pagina cu link catre blogul sau.
--> Un singur blog se poate inscrie la cele 2 categorii in acelasi timp. Dar pentru ca BestRoBlog vrea sa dea sansa mai multor bloggeri sa beneficieze de aceste titluri, cei care au castigat "Blogul lunii" , nu se mai pot inscrie in aceasta categorie timp de un an, iar cei care au castigat "Blogul saptamanii" timp de 2luni.

CATEGORII
  1. Blogul saptamanii
Inscrierile se fac de sambata pana miercuri.
Miercuri seara se opresc inscrierile urmand perioada de votare. Aceasta va avea loc de joi pana sambata seara.
Duminica vom afla cine este castigatorul saptamanii urmand ca bannerul sau  sa apara timp de o luna pe prima pagina a acestui blog cu titlul "Blogul saptamanii".
Cei care au castigat o data acest titlul nu se mai pot inscrie in aceasta categorie timp de 2 luni, pentru a da sansa si altor bloggeri.
    
    2.  Blogul lunii

Inscrierile se face de pe data de 1 pana pe 20
Pe data de 21 va incepe votarea, care se va incheia pe 29, respectiv 30 a lunii. Pe 30/ 31 a lunii respective vom afla cine este castigatorul categoriei "Blogul lunii".
Bannerul acestuia va aparea timp de 1 an pe prima pagina a acestui blog cu titlul "Blogul lunii..X..

VOTAREA

Orice poate vota, orice blog isi doreste, inclusiv cei care nu detin un blog. In momentul in care va incepe votarea, nu va ramane decat sa va convingeti cititori si prietenii sa va voteze. Puteti scrie un articol despre participarea voastra la acesta competitie, puteti afisa unul din bannerele special create pentru vot sau pur si simplu poti imparti linkul celor care doresti sa te voteze.

PROMOVARE

Blogurile inscrise vor fi promovate pe contul de Twitter si pe Facebook, dar si pe anumite platforme dedicate blogurilor. Momentan BestRoBlog este la inceput si va creste doar cu ajutorul vostru, tocmai de aceea va rog sa urmariti acest blog atat pe Twitter cat si pe Facebook si sa indemnati cat mai multi blogeri sa se inscrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu